Rólunk

A Daniella Kft piacvezető villamossági kis- és nagykereskedés, webáruház és országos villanyszerelési üzlethálózat. Villamossági szaküzleteink rendelkeznek jelentős méretű saját árukészlettel is, így akár ad-hoc jellegű vásárlókat is várunk szeretettel, de a csak a központi raktárunkban elérhető termékek is átvehetőek a következő munkanapon bármelyik boltunkban. A szaküzleteink átvételi pontként is funkcionálnak, de kollégáink állnak az önök szíves rendelkezésére árajánlatadásban, viszonteladói regisztrációban, szaktanácsadásban is. Keresse meg az önhöz legközelebb eső boltunkat, vagy vásároljon kényelmesen, otthonról!
 

HELLO SZERSZÁM - MILWAUKEE CENTER - A szerszámgép szaküzlet
A célunk elsősorban olyan minőségi ipari kéziszerszámgépek promóciója és árusítása, melyek minden egyes piacszegmens minőség-, szolgáltatás- és árigényét kielégítik. A szerszámgépeknek tökéletes megoldást kell nyújtaniuk minden ezermester-munkához, lehetővé kell tenniük a problémamentes használatot. Ehhez mindenkinek jó minőségű, megfizethető szerszámokra van szüksége. A villamosiparban tevékenykedő vállalkozások és szakemberek számára ajánljuk www.daniella.hu és a www.haupa.hu webáruházunkban megtalálható és rendelhető magas követelményű igényeket kielégítő termékeinket.

Beszerzési forrásként számos külföldi, ismert gyártóval tartunk fenn üzleti kapcsolatot. Cselekvésünket ügyfeleink határozzák meg: folyamatosan figyeljük igényeiket és ennek megfelelően alakítjuk termékpalettánkat

A széles termékválaszték mellett gyors és hatékony kiszállítást, rugalmas vevőszolgálatot és az általunk forgalmazott gépekhez kapcsolódó szervizszolgáltatást kínálunk.

Szállítással kapcsolatos információk
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Daniella Kft a gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálás érdekében a GLS csomagküldő szolgáltatását veszi igénybe. 
A belföldi ingyenes szállítási érték nettó 30.000Ft. Azokat a rendeléseket, amelyek nem érik el ezt az összeget, külön kérésre nettó 1.500Ft szállítási díj felszámítása ellenében kiszállítjuk. 

Az általunk lezárt dobozokban elküldjük Önöknek a számla ill. szállítólevél eredeti példányát, melynek száma megtalálható a futárszolgálat csomagkísérő dokumentumán. Ezt aláírva Önök elismerik az áru átvételét. 

Megkérjük Önöket, hogy a másnapi szállításhoz tartsák be a 16 órás (pénteki napokon 15 órás) rendelési határidőt, melyet rendszerünk automatikusan lezár. A 16 illetve pénteken 15 óra utáni rendeléseket már csak a következő munkanapon áll módunkban feldolgozni, így a szállítás a rendelést követő 2. munkanapon várható. Sürgős esetekben kérjük egyeztessen velünk telefonon!

Amennyiben bármi kérdésük, észrevételük illetve panaszuk lenne a kiszállításokkal kapcsolatban, kérem forduljanak hozzám bizalommal. 

Szolgáltató adatai:

Cég neve: Daniella Kereskedelmi Kft.
Székhelye: 4031 Debrecen, Köntösgát sor 1-3
Bejegyezve: 1992.01.16
Jegyzett tőke: 40 mFt
Cégjegyzékszám: 09-09-001346
Adószám: 10683424-2-09
Közösségi adószám: HU10683424
Statisztikai számjele: 10683424-4669-113-09

Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt
Számlaszám: 11738008-21215089-00000000 (HUF)

Üzlet címe: 1173 Budapest, Pesti út 237/F HOME CENTER A épület 36.
Elérhetőség
e-mail cím: milwaukee@daniella.hu
Telefonszám: 36 1 253 7441

Térkép: